Térkép a közösségi média felületek útvesztőjéhez Térkép a közösségi média felületek útvesztőjéhez Hogyan válasszunk platformot, és milyen tartalmakat publikáljunk? Elolvasom >> Konfliktus szükséges rossz vagy a cég érdekeit szolgáló segítőtárs Konfliktus: szükséges rossz vagy a cég érdekeit szolgáló segítőtárs? Biztos, hogy mindig káros ez? Hogyan profitálhatunk a konfliktusokból? Elolvasom >> A sikeres lezárás bevált módszerei A sikeres lezárás bevált módszerei A sikeres értékesítéshez a figyelem felkeltése, az igények felmérése és az ajánlattétel után szükség van a határozott zárásra is. Elolvasom >> Telefonfélelemmel küzd de ezen keresztül értékesít Telefonfélelemmel küzd, de ezen keresztül értékesít? A cikkben hasznos tanácsokat adunk ennek a szorongásnak a feloldására. Elolvasom >> Így növeld a dolgozói tréningek hatékonyságát Így növeld a dolgozói tréningek hatékonyságát Ha a dolgozói tréning nem hatékony, az többszörös veszteséget jelent. Elolvasom >> Egy vállalkozó nyári teendői Egy vállalkozó nyári teendői Tényleg semmit sem lehet csinálni az uborkaszezon alatt?
Fejlesztési tervek a következő időszakra
Elolvasom >>
Tegyen szert értékes tudásra nálunk Tegyen szert értékes tudásra nálunk Remekül hasznosítható tréningeket/képzéseket nyújtunk a folyamatos fejlődés érdekében. Elolvasom >> Hatékony módszerek a fiatal munkatársak motiválásához Hatékony módszerek a fiatal munkatársak motiválásához Ebben a bejegyzésben azt vizsgáljuk meg, hogy egy munkáltató mit tehet a tehetséges ifjabb generáció megtartásáért.
Elolvasom >>
A hatékony kommunikáció tanulható A hatékony kommunikáció tanulható Erre pedig nemcsak egy cégvezető vágyik, hanem mindenki, aki nap mint nap emberekkel dolgozik. Elolvasom >> Hiába tud beszélni kommunikáció hiányában elmarad a siker Hiába tud beszélni, kommunikáció hiányában elmarad a siker Elszántsággal és tanulással bárki lehet Steve Jobs vagy éppen Arisztotelész. 


Elolvasom >>
 A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A weboldal további használatával beleegyezik a sütik használatába! ELFOGADOM