Marketing
Ingyenes Gamification webinar
Kezdés: 2020. ápr. 15. 10:00
Időtartam: 1 órás
Jelentkezési határidő: 2020. ápr. 14.
Helyszín: online, Zoom meeting
Feliratkozom

Ingyenes Gamification webinar

Ingyenes Gamification webinar image
"Fókuszáltabb figyelmet, motiváltabb követőket szeretnék..."
KIKNEK SZÓL?
Marketingeseknek, értékesítőknek, kommunikációs és PR szakértőknek, HR-eseknek és oktatásügyi szakembereknek, valamint bárkinek, aki úgy gondolja, használni tudja munkája során a Gamification-t!

A terület rettentően új és gyorsan fejlődik, és több tudományág eredményeit is magába foglalja. Ennek megfelelően a gamification lehet egy termék, egy gondolkodásmód, egy folyamat, egy élmény, egy tervező módszer, egy rendszer, vagy mindezek egyszerre.

A piaci versenyt az vezeti, aki elsőként lép az új marketingtrendek mezejére. Az egyik fő csapást jelenleg a GAMIFICATION jelenti, vagyis az, amikor a játékok nyújtotta élményt átvisszük az üzlet világába.
A játékosítással kapcsolatban két városi legenda él az emberek fejében:

- Az egyik, hogy technológia kérdése.
- A másik, hogy a multik eszköze.

A jó hír, hogy egyik sem igaz. Az igazság, hogy ezt bármelyik KKV segítségül hívhatja a márka ismertségének növelésére vagy a vásárlásösztönzésre.

Fogjunk játékelemeket és tegyük a marketingbe, és a termékeinkbe.
 • Mindegy, hogy bizniszben vagy oktatásban mozogsz: téged az “éltet”, hogy értéket adj azoknak, akik figyelnek rád – de hogyan vedd erre rá őket?
 • Az, hogy szakmailag 110%-ot nyújtasz, szükséges, de nem elégséges feltétel. Nő a nyomás, hogy megszerezd és megtartsd a követőid figyelmét.
 • Mi lenne, ha a legősibb figyelemmágnesekhez nyúlnál inspirációért? Mi lenne, ha a játékokból vennél át elemeket azért, hogy még hatékonyabb és érdekesebb legyen az, amit csinálsz?

  Megmutatjuk, hogyan is kell használni.
  - 1 órás webinar lesz: nem átszaladunk a témán felületesen, hanem kibeszéljük a témát
  - lehet kérdezni: ha pontosítást kérsz vagy még példát, megteheted
  - a téma a gamification alapjai lesznek; érteni fogod, hogy mi ez és mire jó – új ötleteket kapsz hogyan szerezd és tartsd meg mások figyelmét
  - rengeteg példával készülünk, hogy ne csak unalmas elméleti dolgokat hallj
  +1: készítünk egy írásbeli összefoglalót is, neked elég figyelni a webinarra (a prezit is megkapod utólag, ez alap)
   
  A webinart a téma szakértője, Pusztai Ádám tartja, aki nemrég adta ki a Gyakorlati játékosítás című könyvét.

  Ádám segíti a KKV-ket és startupokat abban, hogy képesek legyenek a saját folyamataikat játékosítani, újratervezni a termékeiket és szolgáltatásaikat, hogy az emberek ne csak tudják, de akarják is azt használni.

  Ehhez a finom noszogatásokhoz használ ötleteket a játéktervezésből (pontok, jelvények, ranglisták, satöbbi), alkalmazott pszichológiából és viselkedés gazdaságtanból is.

A gamificationt marketingterületen alkalmazzák a legszélesebb körben. A Forbes Global 2000-es listáján szereplő vállalatok több mint 70%-a tervezi a gamification használatát a jövőben a marketingben, illetve vevőmegtartás céljából.


Részletek
Mikor lesz: 2020. április 15., szerda, 10:00 - 11:00 óra
Hol lesz: online, Zoom meeting (küldünk útmutatót a letöltéshez)
A webinar díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés után érkezik egy e-mail, minden szükséges infóval.
A webinár után linket is küldünk a webinar felvételéről, illetve egy letölthető kis jegyzetet is.

 A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A weboldal további használatával beleegyezik a sütik használatába! ELFOGADOM