Marketing
Ingyenes webinar - válságkommunikáció
Kezdés: 2020. ápr. 21. 10:00
Időtartam: 45 perc
Jelentkezési határidő: 2020. ápr. 21.
Helyszín: online tér, mindenki otthona
Feliratkozom

Ingyenes webinar - válságkommunikáció

Ingyenes webinar - válságkommunikáció image A kríziskommunikáció fontos – de ebből a válságból nem tudod kikommunikálni magadat.

A járványügyi helyzet miatt az üzleti élet az online térbe költözött, amire sok cég nem volt felkészülve és bátortalan, eredménytelen vagy akár önveszélyes marketinget folytat.

  • Milyen lehetőségeid vannak vállalkozóként a jelenlegi helyzetben?
  • Mit kommunikálj és mit ne a jelenlegi helyzetben?
  • Hogyan szólítsd meg, mélyítsd el és tartsd fenn a kapcsolatodat a vevőiddel, üzleti partnereiddel, amikor a kapcsolattartás hagyományos formái nem lehetségesek?

Berze Márton, a The Underground marketingügynökség társalapítója és ügyvezetője 45 percben, gyakorlatiasan, konkrét és friss példákon keresztül mutatja meg, milyen lépésekkel tudsz száraz lábbal átkelni a válság háborgó tengerén.

Marci 2018-tól a magyarországi piacvezető tartalomfejlesztő ügynökség, a Kreatív Kontroll marketingeseként, majd saját vállalkozása megalapításáig a cég operatív vezetőjeként dolgozott. Rendszeres előadója konferenciáknak és tréningeknek.
Részletek
Mikor lesz: 2020. április 21.,kedd, 10:00 - 11:00 óra
Hol lesz: online, Zoom meeting (küldünk útmutatót a letöltéshez)

A webinar díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés után érkezik egy e-mail, minden szükséges infóval.
A webinár bemutatóját elküldjük.

 A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A weboldal további használatával beleegyezik a sütik használatába! ELFOGADOM