Személyes hatékonyság és önismeret
Időgazdálkodás online képzés
Kezdés: 2020. jún. 23. 09:00
Időtartam: 9-16 óra
Jelentkezési határidő: 2020. jún. 22.
Helyszín: online, Zoom meeting
Feliratkozom

Időgazdálkodás online képzés

Időgazdálkodás online képzés image
A munkában és a magánéletben nem az időhiány az igazi probléma, hanem az, hogy nem tudjuk pontosan mit kell tennünk, melyek a priorítások, nem határozzuk meg pontosan az elvégzésükhöz szükséges lépéseket.

Ezen az online képzésen az oktató segít abban, hogy rendet tegyünk a gondolataink között, megnöveljük a személyes hatékonyságunkat, stresszmentesen, határidőre elvégezzünk minden kitűzött feladatot.

Ha tényleg többet szeretnénk kihozni a rendelkezésünkre álló időből, akkor célszerű a személyiségünkhöz illeszkedő metódust választanunk erre a célra.

Ebben próbál a képzés támpontokat, eszközöket adni.

A mai, sok feladat végzését megkövetelő világban, szükségünk van olyan technikákra, amelyek segítségével növelni tudjuk a hatékonyságunkat és oldjuk a belső feszültségeinket.

Oktató: dr. Kádár Magor
  •  A kolozsvári BBTE Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományok Karának doktorátusvezető oktatója,
  • Az egyetemi tevékenységek mellett nemzetközi képzőként is dolgozik,
  • Képzési szakterülete a személyi kompetenciafejlesztés, első sorban a személyi és szervezeti kommunikációs technikák, tárgyalás- és előadás-technika, storytelling, időgazdálkodás.

Ezen a képzésen van a helye, ha:
  • Tudatosítani szeretné az idő szerepét és fontosságát,
  • Olyan módszereket, időkezelési szokásokat és segédeszközöket szeretne megismerni, amelyek segítségével eredményesebben használhatja fel az idejét, prioritásokat állíthat fel.

Nem csupán a hatékonyabb munkavégzésre készít fel, hanem holisztikus megközelítést alkalmaz, a munka, család és szociális élet, pihenés és hobbi, egészséges életvitel és alvás közötti egyensúly beállítását célozza meg.

A képzés eredményeképpen a résztvevők eszközöket kapnak a tudatos élettervezési elvek alkalmazásához (life-management), a prioritások felállításához, illetve az életviteli és időkezelési szokások kialakításához (personal management). A tudatos időtervezés eszköz arra, hogy a fokozott teljesítmény mellett hosszú távon elégtételt nyújtson a munkavégzés és elkerülhető legyen a kiégés.

A képzés munkamódszere:

A három modulból álló képzés, egyenként 2,5 órás blokkból áll, tartalmaz interaktív bemutatót, interaktív foglalkozást, egyéni feladatokat, csoportos munkát.

1. Gyakorlati feladatokon és példákon keresztül, a résztvevők tapasztalatait felhasználva, átkeretezésen át eljutunk az egyéni munkamódszerek, prioriások és egyéni munkatervek kialakításáig.
2. Foglalkozunk a halogatás okaival és leküzdési technikáival, a hosszú távú tervezés módszereivel, útmutatót ad a stresszkezeléshez.
3. A másodlagos módszerek az önismeretre és helyes önértékelésre teszik a hangsúlyt, ebben segít már a képzést megelőző előfelmérés és a képzés alatti, utáni tervezések és eredmények áttekintése.

A képzés során nagyszámú technika, módszer és testre szabott receptet is hallhatnak a résztvevők.

Az időmenedzsment nem más mint változás menedzsment, a MI változásunk, a MI törekvésünk a siker és egy NYUGODTABB élet felé.

Ebben próbál a képzés támpontokat, eszközöket adni.
 
 
Részletek
Időpont: 2020. június 23., 9:00 - 16:00 óra között
Helyszín: Zoom meeting
Részvételi díj: 190 lej + Tva/személy

A képzés vezetője: Dr. Kádár Magor, BBTE doktorátusvezető oktatója

Ha kérdése van, kérem keressen az alábbi elérhetőségeken:
Ferencz Ágnes
Tel.: 0740-367023
email: office@edutechconsulting.ro

 A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A weboldal további használatával beleegyezik a sütik használatába! ELFOGADOM