Akkreditált
Panzióvezető képzés
Kezdés: 2021. szep. 10. 13:00
Időtartam: 720 óra
Jelentkezési határidő: 2021. szep. 02.
Helyszín: Csíkszereda, Kossuth Lajos u. 12-14
Feliratkozom

Panzióvezető képzés

Panzióvezető képzés image
A sikeres vizsgát a Turisztikai Minisztérium által jóváhagyott (Avizat) és az Oktatási- és Munkaügyi Minisztérium által akkreditált oklevéllel igazoljuk.
A diploma garancia arra, hogy tulajdonosa rendelkezik azzal az elméleti és gyakorlati tudással, amely a szakma sikeres elvégzéséhez szükséges.
----

Programul este certificat de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale, cu avizul de specialitate de la Ministerul Turismului şi este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Certificatul obţinut este CERTIFICAT DE CALIFICARE PROFESIONALĂ - Cod N.C./COR al calificării/ocupaţiei 51212.4/515203.
-----

Kiknek ajánljuk?
- akik szeretnék minősíteni a panziójukat;
- akik a szakmát a hatályban lévő törvényeknek megfelelően szeretnék folytatni;
- akik a turizmusban helyezkednének el vagy turisztikai vállalkozást szeretnének elindítani;
- EU-s pénzalapok lehívását tervezik szálláshely létrehozására és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások fejlesztésére.

A jelenlegi helyzetben alapvető cél, hogy az újrainduláskor felkészülten lehessen várni a turistákat, és minél többen folytathassák a tevékenységüket.

Ahhoz, hogy a jövőben versenyképes szereplői lehessenek az újrainduló turizmusnak elméleti és gyakorlati ismeretekre is szükség van.

Mi ezeket a biztos alapokat adjuk meg a 720 órás akkreditált tanfolyamunkon, amely 240 óra elméletből és 480 óra gyakorlatból áll.

Az 1296/2010-es törvényerejű rendelet értelmében (Ordin nr.1296/2010) a turisztikai panziók vezetőinek kötelezően részt kell venniük egy szakmai képzésen és képzett személyzetet kell alkalmazniuk.

Nemcsak azért ajánlott részt venni a panzió vezető tanfolyamon, mert a turisztikai létesítmény engedélyeztetéskor kötelezi a törvény, a résztvevők ugyanis betekintést kapnak a turizmus rendszerére is.

Az elméleti órákat olyan gyakorlati foglalkozások is kiegészítik, mint egy adott terület turisztikai potenciáljának felmérése, turisztikai programok készítése, kommunikációs szerepjátékok, vagy hatékony PR eszközök készítése.

Az oktatóinkat ezúttal is a gyakorlati életben már bizonyított, a legjobbak között számon tartott szakemberek közül választottuk ki.

A tanfolyam végén kerül sor vizsgáztatásra, amely elméleti és gyakorlati részből áll.
Az elméleti vizsga tesztkérdésekből áll, a gyakorlati feladat egy vizsgamunka, egy dolgozat bemutatása, amelynek a témája egy panzió működtetése.

Készen áll arra, hogy belevágjon?

A jelentkezés feltétele: legalább érettségi vizsga

Jelentkezéshez szükséges iratok:
Személyi igazolvány másolat
Születési bizonyítvány másolat
Házassági bizonyítvány másolat
Legmagasabb iskolai végzettséget igazoló okirat másolata
Jelentkezési lap kitöltése
Részletek
Időtartam: 2021. szeptember 10 - november 27. között

Az órákat kéthetente 2-3 alkalommal tartjuk, csütörtökön, pénteken 14:00 - 19:00 óra között és szombaton 9:00 - 16:00 óra között.

A képzés ára: 1600 lej, amely magába foglalja az iratkozási- illetve vizsgadíjat, valamint a szünetekben fogyasztható kávé, víz, süteményeket.

Részletekben is fizethető a tanfolyam ára.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 2.

Ha szeretne jelentkezni a képzésre, az alábbi elérhetőségeken keressen minket:
Tel.: 0740-367023
email: office@edutechconsulting.ro

 A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A weboldal további használatával beleegyezik a sütik használatába! ELFOGADOM