Vezetői tréningek
Hogyan vezess válságban?
Kezdés: 2020. dec. 11. 09:00
Időtartam: 9:00 -14:00 óra
Jelentkezési határidő: 2020. dec. 08.
Helyszín: online felület, Google meet
Feliratkozom

Hogyan vezess válságban?

Hogyan vezess válságban? image Az eredményes menedzsment bizonyítottan működő eszközei
Menedzserként ezernyi lehetőséged van a fejlődésre.
  • De melyik utat válaszd?
  • Honnan tudod, hogy melyik az a néhány irány, ahová érdemes a figyelmedet fordítanod?


Nincs időd kísérletezni!

Egy rossz vezetői döntés a vállalkozásod végét jelentheti.

Biztonságos és bizonyított eszközökre és alapelvekre kell építened, arra, ami a cégépítésben és -vezetésben örökérvényű.

Ezen a félnapos ONLINE tréningen visszanyúlunk a menedzsment évszázadok óta bizonyítottan működő alapelveihez és négy 45 perces előadásban visszafejtjük a válságálló cégek DNS-ét (a titkos kódját). Mindegyik előadás visszanézhető lesz.

Az előadások végén 15 perc élő kérdezési lehetőség (Q&A) lesz az előadóktól, ahol felteheted a saját cégedre, a saját menedzseri kihívásaidra vonatkozó kérdéseidet.

Az előadók:
Ungvári Péter, alapító Onlife

Berze Márton, az Underground marketingügynökség alapító-ügyvezetője 

A nevükhöz csúcskonferenciák (Magyarország 1. teljes értékű Onlife Üzleti Konferenciája, amelyre 2020. májusában került sor, Content Plage, Keresztény Vállalkozói Konferencia), telt házas vezetői tréningek, marketingképzések, workshopok, meetupok, belső vállalati továbbképzések fűződnek.

Az online workshop hasznos lenne cégtulajdonosnak, ügyvezetőnek, marketingesnek, középvezetőnek, stb.

Program:

1. Az eredményes menedzsment 4 alappillére

Menedzserként több ezer eszköz áll a rendelkezésedre, amellyel javíthatsz a csapatod, céged teljesítményén és fejlesztheted magad – ám az eredményességed 75%-át négy alapvető eszköz biztosítja. Ebben az előadásban ezt a négy alappillért, ezt a négy viselkedésformát mutatjuk meg, amelyek bevezetésével azonnal és látványosan javíthatod a csapatod, céged teljesítményét (válságban is).

2. Eredményes kommunikáció: hogyan vezesd az embereidet?

Nem tudsz csapatokat menedzselni. Nem tudsz csapatot építeni, a csapatokat motiválni. Nem azért, mert ügyetlen vagy, hanem mert nem lehetséges. Minden munkatársadat egyen-egyenként kell tudnod jól menedzselni. Ezért a második előadásban konkrét eszközöket és egy teljes keretrendszert mutatunk meg neked, amellyel a lehető leghatékonyabban menedzselheted egyenként az embereidet.

3. Interjúztatás lépésről lépésre

Átjáróház a céged. Túl könnyen veszel fel embereket és talán túl könnyen engeded el a kezüket. Egy eredményes menedzser képes megtartani a jól teljesítő munkatársakat, a fluktuáció csökkentése és a valódi csapatépítés viszont nem az onboarding folyamatoknál, hanem a jó interjúztatásnál kezdődik. Ezért megnézzük, mire fókuszálj interjúhelyzetben, milyen mátrixban helyezd el a hozzád jelentkezőket, hogyan szűrd ki az alkalmatlan, nem a csapatodba illő személyeket és mindezekhez nem elméleti magyarázatokat, hanem konkrét eszközöket kapsz a kezedbe.

4. Kapcsolatépítés

Az egyik legfontosabb készség a karrierünk során a kapcsolati háló építése. Nem véletlenül nem networkinget mondtunk: nagyon sokaknak a networkingről nem jó dolgok jutnak eszükbe (partik, smúzolás stb.). De a kapcsolatépítés nem társasági esemény. A networking egy üzleti stratégia, amivel tudatosan növeled az üzleti / emberi kapcsolataid számát annak érdekében, hogy eredményesebbé tedd a céged / előmozdítsd a karrieredet. Ebben az előadásban ennek az üzleti stratégiának a gyakorlati lépéseit fogod elsajátítani.

MIT NYERHETEK?
- 4 gyakorlatias előadást
- élő kérdezési lehetőséget (Q&A) az előadóktól
-ajándékba adunk a résztvevőknek 3 stúdióminőségű előadást, amelyek a májusi Onlife Üzleti konferencián hangzottak el:

1. Bruck Gábor - döntéspszichológus arról fog beszélni Mi az a Nice Leadership és mit jelent az, hogy New Smart? Röviden: Hogyan kell ma vezetni és hogyan kell ma okosnak lenni?

Tapasztalt stratégaként tudja, mi repít valakit a csúcsra vagy mitől tűnik el a süllyesztőben. Ismeri a sikeres vezetők mentalitását és a tapasztalatait szívesen megosztja.

2. Mészáros György - a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége, a MVÜK alapítója
Előadásának címe: A válság mint lehetőség

A válságra adott lehetséges válaszok: a 4 legismertebb válság alatti vállalati stratégia bemutatása, elemzése. Hogyan törjünk ki KKV-ként a válságból? A gazdasági sokkhatás feldolgozása 9 lépésben.

3. Ungvári Péter - A projektmenedzsment lényege 30 percben
Ebben az előadásban elmondja azt a 3 tényezőt, amellyel minden projektet sikerrel, határidőre át tudsz adni – legyen szó 200 ezres, vagy 200 milliárdos, több éves projektről.

November 30-ig kedvezményesek a jegyek az online workshopra: 290 lej + TVA/személy
December 1-től emelkedik a jegy ára: 390 lej + TVa

Szeretnénk az előadás tudásanyagát minél több cégbe bevinni.
Szeretnénk, ha az egyetlen döntési szempont az lenne, hogy a program érdekel-e (és nem az, hogy van-e rá elég képzési kereted vagy saját pénzed).

  Részletek
Időpont: 2020. december 11., 09:00 - 14:00 óra között
Helyszín: online, Google meet

Részvételi díj:
november 30-ig kedvezményesek a jegyek: 290 lej + TVA/személy
december 1-től emelkedik a jegy ára: 390 lej + TVa

Jelentkezési határidő: december 8.

 A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A weboldal további használatával beleegyezik a sütik használatába! ELFOGADOM