Instagram icon    +40-740-367023    office@********************
hu ro

Cursuri
Curs Responsabil cu gestionarea deşeurilor
Începere: 17 dec. 2020 11:00
Durata: 1 zi
Termen de înscriere: 20 ian. 2021
helyszin: Miercurea Ciuc - Patronatul Roman - filiala Harghita
Mă înscriu

Curs Responsabil cu gestionarea deşeurilor

Curs Responsabil cu gestionarea deşeurilor image
Cursul se adresează:

  • tuturor detinatorilor/producatorilor de deseuri,
  • persoane juridice, comercianti si operatori economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri,
  • precum si oricaror alte organizatii sau persoane ce au ca obiect de activitate sau responsabilitate gestiunea diferitelor tipuri de deseuri.

In conformitate cu Ordonanţa de urgenţă nr. 74/2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 211/2011 privind regimul deşeurilor, art. 22, alin.(3):

Persoanele juridice care deţin autorizaţie/autorizaţie integrată de mediu au obligaţia să desemneze o persoană, din rândul angajaţilor proprii, care să urmărească şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligaţie unei terţe persoane.

(4) Persoanele desemnate, prevăzute la alin. (3), trebuie să fie instruite în domeniul gestiunii deşeurilor, inclusiv a deşeurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

Nedesemnarea unei persoane cf. art. 22 alin. 3, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 15.000 lei la 30.000 lei!

Taxa de instruire: 380 lei+Tva/pers (conţine suportul de curs în formă electronică, materiale auxiliare, formulare, pauza de cafea, consultanţă 3 luni după terminarea cursului, Diploma de participare oferită de Agenţia de Protecţia Mediului Harghita şi de organizator)
Detalii
Data cursului: 20 ianuarie 2021, ora 11:00 - 15:00

Locul cursului: Miercurea Ciuc - Patronatul Roman - filiala Harghita

Taxa de participare: 380 lei + TVA

 Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, acceptaţi folosirea acestora! ACCEPT